Promoció econòmica

El Pla de Desenvolupament Local, un projecte per avui i per al futur.

A la Granadella som proactius, dinàmics i  ens enfoquem cap a un model socioeconòmic sostenible, que beneficiï la gent de la nostra comarca. Sorgeix així el Pla de Desenvolupament Local, adreçat als onze municipis de Les Garrigues Altes.

El Pla de Desenvolupament Local defineix directrius de treball en les quals intervenen diferents factors locals, socials i tecnològics que tots conjuntament obren una finestra d'oportunitat per al creixement.

En aquest sentit és parteix de:

L'oleotursme, una opció interessant per al turisme rural

Unint aquests dos principis La Granadella esdevé una vila clau per desenvolupar projectes empresarials al voltant de la cultura de l'oli i del turisme rural.

La connectivitat i la xarxa, per impulsar el talent local.

Les condicions actuals fan possible trobar oportunitats professionals des de la Granadella, sense haver de marxar a viure a grans nuclis de població. L'esforç se centra en proporcionar a tota la població que ho requereixi l'equipament i la formació adequada per a desenvolupar projectes empresarials eficient.

Fem una aposta per l'economia del coneixement: crear oportunitats de creixement  empresarial sostenible i perfectament integrades en el nostre entorn rural.

Amb el suport de: