Biblioteca

Biblioteca Emili Pujol

Horari hivern (de l'1 de setembre al 23 de juny):

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
9:30-13H - 9:30-13H - 9:30-13H
16-19:30H 16-19:30H 17:30-19:30H 16-19:30H -


Horari estiu (24 de juny a l'31 d'agost):

De dilluns a  divendres de 9 a 13h.

Dimecres també de 17 a 19h Bibliopiscina.

Adreça:
Centre Cívic Garrigues Altes
C/Vall d'en Roher, 9
25177 La Granadella

Telèfon: 973 133 017, ext. 4

Correu-e: biblioteca(ELIMINAR)@correuelectronic.com

La Biblioteca

La Biblioteca Emili Pujol forma part de la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya i ofereix servei de préstec interbibliotecari. A banda del préstec de llibres hi trobaràs una gran diversitat de revistes, pel·lícules i música.

Espais i serveis

La biblioteca  s'organitza en tres zones: zona infantil, zona d'estudi i zona de lectura. Hi trobareu també tres ordinadors de lliure ús, i connexió a la xarxa per wi-fi.

A més de la sala de lectura, la biblioteca disposa d'una aula formativa, equipada amb televisió, ordinadors i connexió a la xarxa. Habitualment en aquesta sala es fa formació i activitats complemetàries a la lectura.

Activitats complementàries

A la biblioteca s'ofereixen activitats especialment per als infants i per als més grans, com ara CLUBS DE LECTURA, activitats i tallers rememorant les festes,...

Tallers i activitats per a infants.

Un cop al mes la biblioteca organitza tallers per als més petits en els quals es fomenta l'hàbit de lectura des del joc.

Tres fons bibliogràfics destacats

A la biblioteca de la Granadella hi trobareu tres fons bibliogràfics especialment importants:

  • Els fons bibliogràfic Emili Pujol. Emili Pujol,  instrumentista de guitarra i viola de mà, musicòleg, pedagog i compositor va nèixer a la Granadella l'any 1886. La biblioteca de la Granadella realitza una tasca de cerca, catalogació i conservació d'un important fons bibliogràfic relacionat amb aquest músic i pedagog. Per realitzar aquesta tasca compta amb el suport de les biblioteques de municipis veïns.
  • Amplia bibliografia relacionada amb Joan Perucho. Joan Perucho, novel·lista, poeta i crític d'art va exercir de jutge a la Granadella durant uns anys. Per aquest motiu existeix un vincle important entre Perucho i la Granadella. La biblioteca té un ampli fons bibliogràfic relacionat amb aquest important autor de la literatura catalana del SXX.
  • Centre de documentació ambiental de les Terres de Lleida. En col·laboració amb l'Observatori  sociodemogràfic de les Terres de Lleida es crea un centre de documentació ambiental. Qui ho desitgi disposarà a la Biblioteca de la Granadella dels fons documental més important de temàtica ambiental de les Terres de Lleida.