Notícies

Altres notícies

Diumenge, 21 de de maig de 2017

Oleaterra, experiències màgiques d’oleoturisme al voltant de la dansa, la música i el territori

La Granadella proposa un juny ple d’experiències màgiques a la llum de la lluna on els camps d’oliveres seran protagonistes.

La Sala d'actes de l'IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) ha acollit la presentació del segon cicle d'Oleaterra , escenaris d'art a la que s'ha afegit en aquesta nova edició el lema de comunitat de bellesa per impulsar tot un seguit d'experiències artístiques al voltant de l'art integrat al territori amb la finalitat de promocionar el turisme al voltant de la cultura de l'oli a les garrigues.

L'acte ha estat presentat per Carles Gibert, Alcalde de la Granadella acompanyat per Montse Macià directora de l'IEI i Maite Ojer i Miriam Fuentes impulsores d'aquesta singular iniciativa.

Recrear l'experiència de "Mirar" i apostar per l'art d'artistes locals acompanyats per tot un seguit d'actuacions de música, dansa i videoprojeccions d'art centraran part del programa d'espectacles que tindran lloc al bell mig d'un bon nombre d'indrets  singulars del patrimoni natural de les garrigues on els antics dipòsits d'aigua de la Granadella, la balma del Triquell  i un camp d'oliveres seran protagonistes.

El segon Cicle Oleaterra. "Escenaris d'Art" s'iniciarà amb un happening artístic inaugural el diumenge vinent 21 de maig a les 20,30 h a la Granadella on es descobrirà un mural col·lectiu pintat  en una pared del casc antic de la vila i en la que participaran artistes de la pintura mural, creadors de còmic i prop de 40 vilatans que han participat en tot un seguit de tallers d'art en aquesta població.

Els espectacles programats continuaran el 4, el 10 i el 17 de juny en llocs emblemàtics del patrimoni cultural de les Garrigues amb grups com DanceScape, MIS (moviment d'insurrecció sonora) i la canta-autora Sílvia Comes respectivament.

Un juny per viure tot un seguit d'experiències màgiques al voltant de l'oleoturisme, l'art, la música i la dansa en espais del patrimoni cultural més singular de les Garrigues al voltant de la Granadella.

Comparteix

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin