Cultura i festes

Durant tot l'any trobem dies assenyalats en què a la Granadella sortim al carrer, perquè som terra de bona festa i bona música.

Festa de Sant Antoni: festa de quintos i gitanos

La nit del 17 de gener els quintos i els gitanos, un any menors que els quintos, obsequien els veïns i vistants amb pa i llangonissa que es cou en una gran foguera. L'endemà amb les carrosses es desplacen a la vila, recitant versos irònics sobre els fets ocorreguts al municipi durant el darrer any.

Festival de La Granadella de música popular i tradicional catalana

Des de fa ja vint anys cada estiu a La Granadella se celebra el Festival de Música Popular i Tradicional. L'últim cap de setmana d'agost, músics, aficionats a la música tradicional, granadellencs i visitants s'apleguen a la plaça de la Vila per participar en un festival intens.

La Festa Major

Acomiadem l'estiu amb la Festa Major que celebrem el cap de setmana més proper al 14 de setembre, dia del patró, Sant Crist de Gràcia.

Garrigues Guitar Festival

Durant tot l'estiu Les Garrigues s'omple de música i la Granadella, vila on va néixer el gran guitarista i mestre Emili Pujol, també hi participa. En cada edició del Garrigues Guitar Festival algun dels concerts es fa a La Granadella.