Notícies

Altres notícies

Dimecres, 16 de de maig de 2018

Curs d'estiu "El Treball de la Pedra Seca: Teoria i Pràctica"

Inscripcions obertes

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i el Centre d'Interpretació de la Pedra seca de Torrebesses impulsen un curs de pedra seca amb la universitat d'estiu de la UdL.

El dissabte i diumenge 2 i 3 de juny i 16 i 17 de juny s'impartirà a Torrebesses Centre d'Interpretació de la Pedra Seca) i al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), situat a La Granadella .

En aquesta quarta edició del curs de pedra seca, es presenta una proposta didàctica de construcció i manteniment de  diferents elements de pedra seca, integrada en el programa de cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL. 

S'adquiriran eines per crear compromisos responsables amb el patrimoni i la seva conservació. El contacte directe amb els paisatges de pedra seca i la identificació de les seves construccions serà la clau per desenvolupar la part pràctica del curs, en què s'aprendran els diferents mètodes constructius i la talla de la pedra.

El curs s'adreça a tothom que vulgui descobrir les tècniques constructives tradicionals de pedra seca, als interessats a conèixer aquest patrimoni i que vulguin donar suport a la seva conservació i sostenibilitat.

Important és redescobrir als joves a mantenir viu el paisatge mil·lenari de Les Garrigues
sense que es perdi aquesta tradició heretada de generació en generació.

INSCRIPCIÓ CURS

-Presencial:
Oficina de la Universitat d'Estiu
C/ Jaume II, 71

-Correu:
estiu@estiu.udl.cat


-Telèfon
973 70 33 90

Places limitades a 20 inscrits
Preu: 25 € estudiants, PAS i PDI UdL, socis Club d'Amics de l'Oli i Club d'Amics de la Pedra Seca / 30 € la resta

Comparteix

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin